+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Orea Spa Hotel Bohemia Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 145 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    89%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Jana Burdová

podróżujący w pojedynkę, 15.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Kvapilová

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Vrbová

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Pěkný hotel ,dobře umístěný .Personál v tomto hotelu je velice příjemný,služby fungují také velmi dobře,strava je výborná.Můžeme doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Beránková

para, 24.4.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • komfort čistota perfektní kuchyně perfektní obsluha usměvavá recepce parkování u hotelu hotel v centru možnost celodenního posezení v restauraci blízkost bazénů i to počasí vyšlo

  • snad jen jak to rychle uteklo a něco co se netýkalo hotelu - v obchodě s kabelkami nám paní rovnou řekla, že kabelka je drahá a ani se jí moc nechtělo nám jí ukázat(jsme gramotní, číst umíme) - dost nás to zaskočilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Dobrý den, moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy a proto neustále pracujeme na zlepšování našeho servisu a školení personálu tak, abychom mohli nabídnout nejvyšší standard služeb. S pozdravem Lenka Křížová vedoucí recepce

Jaromir Dřízgevič

para, 23.4.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.4.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Výborná strava. Procedury na vysoké úrovni. Služby personálu perfektní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážení hosté, moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu na pobyt v našem hotelu. Rádi slyšíme, že se Vám u nás líbilo. Snažíme se, aby si všichni naši hosté odváželi z návštěvy pozitivní dojmy a proto neustále pracujeme na zlepšování našeho servisu a školení personálu tak, abychom mohli nabídnout nejvyšší standard služeb. Zdravíme Vás, Lenka Křížová vedoucí recepce

Jana Tomšíčková

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Přístup personálu především rehabilitačních pracovníků Umístění hotelu.

  • Nedostatečná ventilace sociálního zařízení Jídlo bylo sice v dostatečném množství, ale skladba večeří a také chuťově neodpovídalo čtyřhvězdičkovému hotelu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Tomšíčková, děkujeme, že jste si udělala čas a napsala nám i o nedostatcích při Vašem pobytu v našem hotelu. I negativní zpětná vazba nám pomáhá, protože víme, na co se zaměřit při školení našeho personálu. S pozdravem Lenka Křížová vedoucí recepce

Jitka Baštářová

para, 27.3.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
70 %
  • Umístění našeho pokoje s krásným výhledem na kolonádu, chování veškerého personálu, rychlé reakce personálu na tech. závadu v pokoji, ochota pokojské k našemu požadavku. Výborné stravování.

  • Koupelna spojená s WC nešla žádným způsobem vyvětrat, (okna nešla otevřít), chybělo mi v koupelně sedátko, nebo židle, kde bychom se mohli obléci a neupadnout při tom. Dávkovače s mýdlem jsou nastaveny na minimální dávky. Čekání na masáž: přišlo mi neprofesionální, že jsme museli s manželem čekat, až se maséři navzájem namasírují.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Baštářová, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Díky konkrétním informacím, které jste nám o Vašem pobytu poskytla, můžeme pracovat na zlepšení všech poskytovaných služeb. S pozdravem Lenka Křížová Front Office Manager

BLANKA HERIANOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • LÍBILO SE MI MOC

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Herianová, děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užila. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.S pozdravem Lenka Křížová Front Office Manager

Radka Kupková

para, 3.1.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • hotel je dobře umístěn procedury přímo v hotelu

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miloslava Polívková

podróżujący w pojedynkę, 3.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gulnara Abilova

podróżujący w pojedynkę, 14.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Kaválková

podróżujący w pojedynkę, 2.11.2016

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Ubytování a čistota výborná Personál ochotný a příjemný Byli jsme spokojeni se vším Doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Kaválková,
Moc Vám děkujeme za návštěvu našeho hotelu a těší nás Vaše pozitivní hodnocení pobytu. Rádi slyšíme, že jste byli spokojeni. Chtěli bychom Vás ujistit, že právě Vaše spokojenost je pro nás prioritou a všichni zaměstnanci OREA HOTELS & RESORTS na sobě neustále pracují, aby mohli poskytovat nejlepší možný servis. Těšíme se na Vaši návštěvu v dalším z našich hotelů nebo resortů.
S úctou,
Michaela Sieglová, Cluster Reservation Agent

Zdeňka Krandová

podróżujący w pojedynkę, 1.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • vstřícný personál, velmi dobré lázeňské služby. Velmi spokojena s pobytem.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Krandová,
Moc Vám děkujeme za milá slova o Vašem pobytu v hotelu Bohemia. Neustále na sobě pracujeme a snažíme se, aby si všichni hosté pobyt v našem hotelu užili. Vaše pozdravy předám ostatním kolegům a manažerům. Neexistuje lepší ocenění naší práce, než je právě spokojený host.
S pozdravy,
Michaela Sielglová, Cluster Reservation Agent

Ivana Fictumová

podróżujący w pojedynkę, 17.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriela Hniková

podróżujący w pojedynkę, 3.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Krásný hotel Útulné pokoje Příjemný personál až na velkého cernovlaseho číšníka obsluhoval venkovní terasu Snídaně i večeře švédské stoly

  • Naprosto nepříjemné luxování hotelu v hodně ranních hodinách

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Orea Spa Hotel Bohemia replied to this review.
Vážená paní Hniková, Děkujeme Vám za užitečnou a pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užila. Vaše připomínky využijeme při práci s personálem, který neustále školíme a snažíme se, aby nabízel nejvyšší možný standard všech našich služeb. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit. S pozdravem, Michaela Sieglová, Cluster Reservation Agent

JUDr.Tatana Zvolská

podróżujący w pojedynkę, 1.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Hotel čistý a luxusní na krásném místě, personál vstřícný a milý, lázeňská péče na vysoké úrovni a opět personál velmi ochotný a vycházející vstříc.

  • Jediné co bychom vytknuli je kvalita jídla - nenápadité založené především na mase a z velké části nepříliš chutné.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věra Oulehlová

podróżujący w pojedynkę, 8.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Libuše Šrajbrová

para, 31.8.2016

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Byly jsme spokojeny s ubytováním,procedurami,stravou a hlavně s velkou vlídností personálu.

  • Jediným malým nedostatkem byl průtok vody.Bydlely jsme ve 4. patře a často se stalo,že jsme namydlené čekaly, až začne znovu voda téci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anežka Dombková

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
30 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
3
Služby
3
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.